Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jarní kolo II.liga LRU - Muška

21. 7. 2014

 

Jarní  kolo  II. liga LRU - muška sk.B - Jihlava
 
Ve dnech 28-29.6. se konalo na řece Jihlavě v okolí Templštejna jarní kolo II. ligy sk.B pořádané MK Akvarest Ričany. Závodů se zúčastnilo 12 čtyřčlenných družstev. Řeka Jihlava protéká malebným údolím pod zříceninou hradu Templštýn a je krásně zarybněná. Hlavní lovenou rybou byl pstruh obecný,lipan a pstruh duhový dále jelec tloušt,parma a ostatní bílé ryby.
Vítězem jarní části se stalo pořádají družstvo MK Akvarest,před nováčkem družstvem Opava B a třetím MO Chotěboř.Družstvo MO Příbor obsadilo 6 místo. Soutěž byla neuvěřitelně vyrovnaná a příboráci mají nepatrný odstup na čelní umístění. V jednotlivcích zvítězil suveréjně Martin Černoch z MO Odry před druhým Zde
nkem Markem (MK Jaroměř) a třetím Markem Mackou (MK Akvarest). Ze závodníků MO Příbor se nejlépe umístil Tomáš Pěnčík(5. místo),Lukáš Střalka(17.místo)Vladimír Schwarz(30.místo) a Jindřich Knápek skončil 43.
Podzimní kolo proběhne v začátkem září na Divoké Orlici v okolí Potštejna,kde se rozhodne o postupujícím do první ligy a také o sestupujících do divizí.Naše družstvo se popere s ostatními o co nejlepší umístění pro MO Příbor a budeme se snažil ještě vylepšit solidní šesté místo a dobrou výchozí pozici v podzimním závodě.
  Za závodní družstvo LRU – muška děkuji hlavně za podporu naši organizaci MO Příbor a všem členům našeho závodního družstva. 
 
přeji Petrův Zdar
 
za závodní družstvo
Lukáš Střalka