Jdi na obsah Jdi na menu
 


Podzimní kolo II.ligy LRU - Muška

7. 1. 2015
 
 
Podzimní  kolo  II. liga LRU - muška sk.B - Záměl,Potštejn
 
      Ve dnech 6-7.9.2014 se konalo na řece Divoká Orlice v okolí Potštejna podzimní kolo II. ligy sk.B pořádané MK Jaroměř. Závodů se zúčastnilo 12 čtyřčlenných družstev. Řeka Divoká Orlice byla pro nás velkou neznámou a ani v tréninku nám  malým množstvím ulovených ryb o sobě moc nenapověděla.V závodě se naštěstí chytalo více ryb než v tréninku a tato krásná řeka nám dokázala,že jsou v ní pěkné ryby.Hlavní lovenou rybou byl pstruh obecný,lipan, pstruh duhový,jelec,parma,ostroretka a ostatní bílé ryby.
       Zaslouženým podzimním vítězem se stalo družstvo MK Odry,před pražskými Vinohrady D a třetím Zábřehem. Náš tým MO Příbor obsadil na podzim stejně jako v jarním kole 6. místo z 12 družstev.
Na podzim v  jednotlivcích zvítězil opět Martin Černoch(MK Odry),před druhým Petrem Červenkou(Vinohrady D) a třetím Lukášem Svobodou(Opava B)       
       Celkově družstvo MO Příbor obsadilo 7 místo,i když po sobotě jsme se figurovali na 3. místě,tak v neděli se nám již tolik nedařilo. Soutěž byla neuvěřitelně vyrovnaná a rozhodovaly milimetry .Vítězem a postupujícím do I. ligy na cips body se stalo družstvo MK Akvarest Říčany,před MK Odry a třetími Vinohrady D.
       V jednotlivcích zvítězil suveréjně Martin Černoch z MO Odry před druhým Lukášem Svobodou(MO ČRS Opava B) a třetím Petrem Červenkou (MO ČRS Vinohrady D). Ze závodníků MO Příbor se nejlépe umístil Lukáš Střalka(8.místo)Tomáš Pěnčík(10. místo),Vladimír Schwarz(33.místo) a Jindřich Knápek skončil 45.
       V příštím roce jsme pověřeni odborem LRU-muška pořádáním jarního kola II.ligy sk. B,které by se mělo uskutečnit na naši domácí vodě řece Lubině v Příboře.
       Za závodní družstvo LRU – muška děkuji hlavně za podporu naši organizaci MO Příbor a všem členům našeho závodního družstva. 
 
přeji Petrův Zdar
 
za závodní družstvo
Lukáš Střalka