Jdi na obsah Jdi na menu
 


II.liga LRU - Muška Podzimní kolo

 

II. liga sk.B - podzimní kolo

 

V termínu  4-6.9.15  se konalo podzimní kolo sk.B pořádané MO Vinohrady - A na řece Sázavě v okolí Ledečka. Závodní družstvo MO Příbor zde jelo s cílem obhájit či vylepšit 5. místo z jarního kola konaného v Příboru. Řeka Sázava byla pro nás velká neznámá,protože z důvodu vysokých nákladů jsme neabsolvovali trénink, a tak  jsme se s řekou seznámili až v pátek před závodem.Hlavní lovenou rybou byl jelec tloušť,jelec proudník, ouklej,dále plotice,okoun,parma a ostatní bílá ryba.

Podzimní kolo vyhrálo zcela zaslouženě družstvo MK Jaroměř,před druhým pořádajícím týmem Vinohrady A a třetím MK Bílovcem. Družstvo MO Příbor obsadilo  v podzimním kole solidní šesté místo. V jednotlivcích zvítězil Zdeněk Marek z MK Jaroměř,před druhým Miroslavem Pauerem z Vinohrad A a třetím Tomášem Langerem z Vinohrad D. Z našich závodníků se nejlépe umístil  osmý Tomáš Pěnčík,dále Lukáš Střalka(14.místo),Vladimír Schwarz(22.místo) a Jan Ručka (44. místo).

Celkovým vítězem a postupujícím do I. ligy se stal MK Jaroměř,druhý skončil  Havířov a třetí Vinohrady A. Naše družstvo obsadilo celkově páté místo,což je doposud nejlepší umístění našeho družstva v II. lize sk. B a s přehledem jsme udrželi  ligu i pro příští rok. V jednotlivcích  se stal vítězem Miroslav Paur,před druhým Kamilem Zajoncem z MK Odry a třetím Danielem Kynštem z MK Jaroměř.  Z našich závodníků se nejlépe umístil Tomáš Pěnčík(7. místo),Lukáš Střalka(25. místo),Jan Ručka (29.místo), Vladimír Schwarz(40) a Jindřich Knápek(48),ale oba absolvovali jen jedno závodní kolo,a proto se jim počítá za neabsolvované kolo nejvyšší součet umístění.

Už nyní se těšíme na účinkování v II. lize sk.B v příštím roce,kdy pravděpodobně opět zavítáme na Sázavu a pořadatelem by mělo být družstvo Vinohrady D a druhým pořádajícím týmem by mělo být družstvo MK Odry,které nás nejspíše uvítá na Moravici nebo Ostravici. Jménem vedoucího družstva bych chtěl hlavně poděkovat za podporu naši organizaci MO Příbor a celému závodnímu týmu a všem,co mi pomohli jarním kolem II. ligy konané u nás na Lubině v Příboře.

Celkové výsledky zde

Petrův zdar

Lukáš Střalka

 

 

Náhledy fotografií ze složky II.liga LRU - Muška Podzimní kolo Sázava