Jdi na obsah Jdi na menu
 


II.liga LRU - Muška Jarní kolo Ostravice 2016

7. 8. 2016

Jarní kolo LRU – muška II. liga sk. B Ostravice 2016

Ve dnech 10. – 12.6.2016 se konalo jarní kolo II. Ligy sk. B na řece Ostravici ve Frýdku Místku. Pořádajícím družstvem bylo závodní družstvo MK Odry. Tradičně se závodů zúčastnilo 12 čtyřčlenných družstev z východní části republiky a Prahy. Družstvo MO Příbor jelo s cílem vybojovat co nejlepší umístění pro podzimní kolo, kde se bude rozhodovat o postupu do I. Ligy nebo sestupu do jednotlivých krajských divizí. Hlavní lovenou rybou byl jelec tloušť, pstruh obecný a duhový, lipan a bylo chyceno i pár pěkných parem.

Celkovým vítězem v jednotlivcích se stal Petr Červenka (Vinohrady D), před druhým Zdenkem Hertlem (MK Bílovec) a třetím Martinem Černochem (MK Odry). Z příborských závodníků se nejlépe umístil Tomáš Pěnčík (8.-9. místo), Jan Ručka (14.místo), Lukáš Střalka (24.místo) a Vladimír Schwarz (43.místo). Nejlepší výchozí pozici a vítězství v jarním kole si zajistilo pořádající družstvo MK Odry, na druhém místě se umístil tým MO ČRS Chotěboř a třetí skončilo družstvo MK Bílovec. Naše družstvo MO Příbor se umístilo na solidním pátém místě, což mu zajistilo dobrou pozici pro podzimní kolo konané v termínu 2. – 4.9. 2016 stejně jako loni na krásné řece Sázavě v okolí Ledečka. Pořadatel tohoto závodu bude tým  MO ČRS Vinohrady  (Praha).

Jménem závodního družstva MO ČRS Příbor chci poděkovat naší organizaci za podporu a už se všichni děsíme zářijového podzimního kola II. Ligy sk. B na Sázavě.

Za závodní družstvo MO Příbor

Lukáš Střalka