Jdi na obsah Jdi na menu
 


Krajský přebor LRU - Muška

7. 8. 2016

Krajský Přebor LRU-Muška ÚS Severní Morava 2016

20160626_183258-1-.jpgVe dnech 25.-26.6.2016 se konal prestižní závod, na řece Bečvě v Teplicích n. Bečvou a Hranicích, o přeborníka severomoravského kraje, kterého se pravidelně účastní 30 nejlepších závodníků severní Moravy podle pořadí úmístění v celorepublikovém žebříčku za minulý rok. Po delší době se podařilo plně obsadit závod a na svou šanci čekalo ještě několik náhradníků ,kdyby se nějaký závodník před závodem omluvil a nemohl se zúčastnit.

Tento dvoudenní závod se velice vydařil a celkem se chytilo neskutečných 3041 ks ryb. Hlavní lovenou rybou byl jelec tloušť, jelec proudník, podoustev, ostroretka, ouklej a  ulovilo se i pár pěkných okounů a ostatních ryb. Největší ulovenou rybou byla Ostroretka (491mm), kterou ulovil Jaroslav Hampl(MO ČRS Zábřeh-Hends).

Závodu se zúčastnilo 7 muškařů reprezentujích v ligových soutěžích MO Příbor a z toho 5 se jich umístilo ve velmi silné konkurenci do 10. místa. Vítězem se stal Tomáš Cieslar (MO Příbor), před druhým Dominikem Švubem (MO Příbor) a třetím Tomášem Adamem (MO ČRS Zábřeb - Hends), z příborských závodníků se dále umístili Lukáš Jahn (5.místo), Lukáš Střalka (7.místo), Tomáš Pěnčík (8.místo), Vladimír Schwarz (25.místo) a Jindřich Knápek (29.místo).

Děkujeme předsedovi LRU-muška ÚS Sev. Morava Jardovi Adamovi a organizátorům za uspořádání skvělého závodu a těšíme se na další příjemné setkání muškařů v příštím roce v Autokempu Hranice a na řece Bečvě.

 

Petrův Zdar

Lukáš Sřalka