Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jarní kolo krajské divize

14. 11. 2019

                                                                                                                                                                                                                                           Jarní kolo LRU-Muška, krajská SMaS divize Vsetínská Bečva 2019

 

Ve dnech 15. – 16.6.2019 se konalo jarní kolo krajské divize na Vsetínské Bečvě ve Vsetíně. Do letošní divize se přihlásilo 6 severomoravských družstev a pořadatelem byl tým z Rožnova. Tým MO Příbor vyrazil směr Vsetín s jasným cílem, po velice smolném sestupu z II. Ligy, zabojovat o rychlý návrat zpět do 2.ligy. Celkem se ve Vsetíně ulovilo se 1345 ks ryb. Hlavní lovenou rybou byl jelec tloušť, jelec proudník, pstruh obecný a ostatní ryby.

Jarní kolo v jednotlivcích vyhrál Tomáš Pěnčík (MO ČRS PŘÍBOR), před druhým Petrem Budíkem (Muškaři - Hranice) a třetím Lukášem Střalkou (MO ČRS Příbor). Ostatní příborští muškaři se umístili: Martin Koliba na 4. místě a Vladimír Schwarz (13. místo).

Vítězem jarního kola se stalo zaslouženě družstvo MO ČRS PŘÍBOR, druhé místo obsadil tým z Hranic a třetí skončil pořadatelský tým z Rožnova.

Hlavní cíl příborský tým splnil a s velkých náskokem se můžeme připravovat na podzimní kolo na domácí vodě na Lubině. Po polovině soutěže jsme se výrazně přiblížili k návratu do II. ligy.

 

Jménem vedoucího družstva bych chtěl poděkovat naši organizaci MO Příbor za podporu.

 

Za závodní družstvo

Lukáš Střalka