Jdi na obsah Jdi na menu
 


Podzimní kolo krajské divize, Lubina

14. 11. 2019

Podzimní kolo LRU-Muška

Krajská divize  – Lubina 2019

Ve dnech 21. – 22.9. 2019 se konalo podzimní kolo krajské divize na Lubině v Příboru. Pořádáním tohoto závodu bylo pověřeno domácí družstvo MO Příbor. Ulovilo se 873 ks ryb. Hlavní lovenou rybou byl jelec tloušť, pstruh obecný, pstruh duhový a velice sporadicky lipan. Největší ulovenou rybou závodu byla ostroretka stěhovavá v délce 418mm (Petr Kurec – MO ČRS Ostrava B)

Podzimní stejně jako jarní kolo v jednotlivcích vyhrál Tomáš Pěnčík (MO ČRS Příbor), před druhým Miroslavem Kiszkou (Veteráni) a třetím Lukášem Střalkou (MO ČRS Příbor). Ostatní příborští muškaři se umístili: Martin Koliba na 7. místě a Vladimír Schwarz (19. místo).

Vítězem podzimního kola se stalo zaslouženě domácí družstvo MO ČRS Příbor, druhé místo obsadil tým Opavy B a třetí skončili Veteráni.

Po sečtení výsledků za jarní a podzimní kolo se stal celkovým vítězem v jednotlivcích Tomáš Pěnčík (MO ČRS PŘÍBOR), druhý skončil další domácí závodník Lukáš Střalka (MO ČRS Příbor) a třetí se umístil Miroslav Kiszka (Veteráni). Z ostatních příborských závodníků obsadil celkově 6. místo Martin Koliba a Vladimír Schwarz (14. místo)

Prvenství v celkovém pořadí družstev si vybojovalo domácí příborský tým MO ČRS Příbor a stal se celkovým vítězem divize, druhou pozici i přes nepovedené podzimní kolo udrželo družstvo z Hranic a třetí místo obsadila Opava B.

Po absolvování úspěšné divize slaví družstvo MO ČRS Příbor po roce návrat do druhé ligy. Jménem vedoucího družstva bych chtěl poděkovat naši organizaci MO Příbor za poskytnutí zázemí rybářského domu a za celoroční podporu. Těšíme se na týmové souboje v příštím roce v II. Lize.

 

Za závodní družstvo

Lukáš Střalka